Home | Eeuwenaert, uw reclame- en adviesbureau

Full-service reclame- en adviesbureau

Eeuwenaert is een one-stop B2B en B2C reclame- en adviesbureau, gevestigd te Deinze.
Als reclame- en adviesbureau adviseren, creëren en beheren we reclame en grafische communicatie voor zelfstandigen, KMO's en merken.

Bij ons kan u terecht voor zowel kleine als grote projecten, van logo tot volledige huisstijl, fotografie, direct mailings, bedrijfsbrochures, advertenties, belettering en verpakkingen tot campagnes, e-mailings en websites. Als erkend reclamebureau zorgen we voor de mediaplanning en boekingen van uw advertising, zowel in print als online.

Als zaakvoerder legt Jürgen Vaernewyck de klemtoon op onderscheidende creativiteit met een hoge return on investment voor onze klanten. Wij streven naar een langdurige samenwerking, altijd vanuit een persoonlijke aanpak. Iedereen bij Eeuwenaert geeft zich altijd 100% voor de klant, en dat is geen loze belofte!

Wil u ook met uw zaak vooruit? Contacteer Jürgen Vaernewyck via 09 336 65 13 of stuur een mailtje. Geloof ons, u wilt niet meer zonder ons!

Visie en advies

Advies is een essentieel onderdeel bij het realiseren van bedrijfs- en productidentiteiten. Onze baseline 'creators of solid and profitable ideas' sluit daar volledig op aan. Eeuwenaert creëert sterke winstgevende ideeën voor zijn klanten met één doel voor ogen: de vraag naar of interesse in uw dienst of product doen stijgen.

Daarom moet die communicatie met aandacht gemaakt zijn, onderscheidend en prikkelend!

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde bestaat erin dat wij adviseren en meedenken met onze klanten over oplossingen die renderen en het bedrijfsimago versterken.

Jürgen Vaernewyck