Home | Realisaties | Website, verpakking, fotografie en belettering

Website, verpakking, fotografie en belettering

Black Country Balsam is het resultaat van drie generaties lang gepassioneerd werk. Gérard Noë opende zijn apotheek in 1934 in Deinze. Hij verkocht er onder andere zijn zelf ontwikkelde 'Winterbalsem'. Deze unieke klovenzalf voor tijdens de winter werd al snel een lokaal succes. Zijn zoon Henri neemt in 1976 de apotheek over en maakt de balsem bekend tot ver buiten Deinze. Henri's dochter Virginie werd eigenaar van de apotheek in 2013. Door de grote tevredenheid van de klanten, besluit ze de balsem verder te commercialiseren. Ze doopte de Winterbalsem om tot het meer internationaal klinkende Black Country Balsam en besloot aan te kloppen bij Eeuwenaert voor de verdere marketingcommunicatie van de handcrème.

De nieuwe naam vroeg een nieuwe verpakking. We besloten het karakteristieke bruine potje een moderne update te geven. Een simpel ontwerp, waar duidelijk op vermeld staat waar het product goed voor is. Daarnaast is het belangrijk om als internationaal gedistribueerd product ook online sterk te staan, dus bouwden we ook een aantrekkelijke website in SiteManager, met foto's die we zelf maakten.

Een fijn project, waar we onszelf helemaal onderdompelden in de zalf, de geschiedenis leerden kennen en feedback kregen van de klanten in Apotheek Noë. Dat zorgde voor unieke bagage voor dit boeiende verhaal. Geniet met Black Country Balsam van zachte handen en voeten het ganse jaar door.

www.blackcountrybalsam.com

Black Country Balsam Potjes
Black Country Balsam Potje
Black Country Ruit
Verpakking voor Black Country Balsam