Home | Realisaties | Websites | Sanitair & Verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Sanitair & Verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Hoe vind je als particulier een goede installateur voor sanitair en verwarming? Of: hoe spring je eruit als installateur van sanitair en verwarming tussen de honderden andere stielmannen?

Het antwoord op beide vragen is even simpel als geniaal: door een website. Veel mensen beroepen zich in hun zoektocht op Google. Om gevonden te worden is het belangrijk om sterk in te zetten op SEO. De volgende stap is een professioneel ogende website, die ervoor zorgt dat de potentiële klant direct vertrouwen heeft in de installateur.

Dat is exact wat we hebben gedaan. Soenens had voordien nog geen webstek, dus maakten we een site in Drupal. We ontworpen deze op een overzichtelijke wijze, zodat het voor de klant direct duidelijk is wat Soenens doet. De frisse lay-out trekt aan en de informatieve copy zorgt ervoor dat de klant weet dat ze bij een expert terechtgekomen zijn. Nu is het voor Soenens enkel nog zaak om de klant helemaal binnen te hengelen en tevreden achter te laten door een uitstekende service.

Website: www.soenenscv.be

Soenens cv website