Website

De Logi & Hoorne

Een digitaal tweeluik

De website voor dit archeologiebedrijf bestaat uit twee delen: Archeologie en Erfgo3D. Het eerste deel draait vooral om het opgraven zelf: de uitvoering, het advies en de verwerking van de projecten. Erfgo3D visualiseert het verleden. Bewonder de 2D-reconstruties en de 3D-voorstellingen van de archeologische vondsten en sites. Doorheen de beide delen zorgen de unieke, aparte foto's voor een aangename sfeer.

www.dl-h.be

DLH : mobiele website
De Logi en Hoorne
Website

Parmentier

Luxury fashion designer

Stijl. Dat straalt de collectie van Parmentier uit. Reeds meer dan 50 jaar! Elke Parmentier-creatie is een streling voor oog en lichaam: de knappe vormgeving, van de hand van hun eigen stylisten, lokt bewondering. En de zorgvuldig geselecteerde pelzen en stoffen voelen zalig aan.

Parmentier moet naast trends in de collecties ook meegaan met websitetrends. Daarom maakten wij in 2015 de huidige website responsive.

Breng een bezoek aan één van de 5 exclusieve verkooppunten, terug te vinden via hun website.

www.parmentier.be

Parmentier website
Totaalproject

De Renovatieadviseur

Advies waarop u kan (ver)bouwen

Voor De Renovatieadviseur ontwikkelden we een fris logo en ditto huisstijl. De felle oranjekleur en de diagonale lijn zorgen voor een opvallende, aparte look die blijft hangen. Naast visitekaartjes, briefpapier, offertemap en autobelettering, is ook de website is van onze hand: een Drupal website met een afgeschermde klantenzone, volledig beheerbaar door de klant.

www.renovatieadviseur.be

De Renovatieadviseur Logo
Renovatieadviseur Werfbord
De Renovatieadviseur Voertuigbelettering
De Renovatieadviseur Voertuigbelettering
Renovatieadviseur Sticker

Bekijk wat we voor De Renovatieadviseur deden in detail:

Totaalproject

't Keukentje

Proef, ervaar en beleef

Op zoek naar een culinaire feestpartner om uw feest of event gastronomisch en exclusief op te luisteren? ’t Keukentje uit Roeselare combineert een hartstocht voor koken en verse producten met een flinke geut creativititeit.

Hun verfijnde gerechten verleiden, verrassen en beroeren de zintuigen. Zij serveren recepties, walking dinners en feestdiners. Wij verzorgden de volledige identiteit, zoals het logo, folders, flyers en hun website met ingevoegde webshop & facturatiesysteem! Smaakt dit naar meer?

www.tkeukentje.be

't Keukentje advertentie
't Keukentje advertentie
't Keukentje logo
't Keukentje rollup
't Keukentje map
't Keukentje website
't Keukentje briefkaart

Bekijk wat we voor 't Keukentje deden in detail:

Direct mailing

Sobelim Trading

Mailing Residentie Atlas

Residentie Atlas, een pareltje van projectontwikkelaar Sobelim op de oude Atlas-site in Kortrijk. Wij verzorgden de direct mailing en promotieborden voor dit prachtproject, compleet met eigen logo!

Logo Residentie Atlas
Sobilim Residentie Atlas
Voor en achterkant folder 'Residentie Atlas'
Huisstijl

KA management

Huisstijl

't Meesterhof

Elegante, heldere huisstijl en logo

’t Meesterhof is een stijlvolle bed & breakfast waar je helemaal tot rust kan komen. Eeuwenaert ontwierp het logo en de huisstijl. Helderheid, een elegante kleurkeuze en stijlvolle typografie reflecteren de waarden van deze schitterende B&B.

huisstijl 't Meesterhof
logo realisatie t'Meesterhof
visitekaartjes t' Meesterhof
't Meesterhof balpen
Belettering

Voertuigbelettering

Wie weg is, wordt gezien!

Zijn u en uw medewerkers vaak op de baan? Overweeg dan zeker om uw bedrijfsvoertuig te beletteren! Met een kleine investering tovert u uw wagen, camionette of camion om tot een rijdende reclame! Een uiterst doeltreffend communicatiemiddel! Het consequent toepassen van de huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling.

Verolift Voertuigbelettering
Verolift Voertuigbelettering
Verada Signalisatie Camionette
Verada Signalisatie Camionette
De Renovatieadviseur Voertuigbelettering
De Renovatieadviseur Voertuigbelettering
C&D interiors voertuigbelettering
C&D interiors voertuigbelettering
Flanders Air Technic Voertuigbelettering
Flanders Air Technic Voertuigbelettering
Van Thuyne - Voertuigbelettering
Van Thuyne Voertuigbelettering
Voertuigbelettering Siertuinen Swinnen
Website

Lingerie Martieline

Klassevolle, responsive website

Dames, heren en kinderen kunnen bij Lingerie Martieline terecht voor hun lingerie, nacht- en badmode. De website die we voor deze Deinse winkel maakten, reflecteert de zaak volledig: modern, eenvoudig en klassevol. Het is een responsive website in Drupal geworden, wat wil zeggen dat het ontwerp zich aanpast aan het toestel waarop men de site bezoekt (smartphone, tablet, desktop); een must voor iedere website in dit digitale tijdperk.

www.lingeriemartieline.be

Lingerie Martieline Website Mockup
Huisstijl

Immokantoor Arnou

No-nonsense huisstijl

Helderheid, vastberadenheid en betrouwbaarheid. Dát zijn de waarden van Immokantoor Arnou. Je vindt ze ook visueel terug in hun communicatie: Het blauw staat symbool voor eerlijkheid en vertrouwen. Het logo en het huisstijllettertype zijn no-nonsense en stralen kracht uit. Dit alles combineerden we met voldoende wit, zo krijgt alles ademruimte.

Arnou Bouwkantoor Visitekaartjes
Arnou Bouwkantoor Logo
Arnou Bouwkantoor Map
Arnou Immokantoor Enveloppe
Arnou Immokantoor Advertentie
Arnou Immokantoor Bord